B_L_O_S_S_A

45220-27Om man går in på www.blossa.se kan man skapa en egen julhälsning och skicka till vänner, familj och annat löst folk. Just glöggen på bilden är supergod kall med lime i. Japp det var ett jultips från den ojuligaste av oss...

Rolig julklapp, eller?

45220-26Tessi har ju surfat på www.coolstuff.se för att finna balla gåvor i juletid. Hittade denna där. Undrar vem som skulle passa att få en sådan i jul.

Dags att stänga butiken

Om en timme går tåget hem till mamsen och papsen. Så nu tar jag lite bloggledigt för att kunna fira jul ordentligt. Om andan faller på så kanske jag gör ett litet gästspel men jag lovar inget. Ha en god jul och ett gott nytt år allihopa!!!
Kram
Therese

PS hittade inga fispåsar i leksaksaffären igår.. DS

Roligt tips

Hittade den här roliga present- och tipshemsidan www.coolstuff.se. Kolla in den!! Själv ska jag försöka hitta såna där fisbomber i affären idag och ge min bror..
//Therese

Nu ni...

har även jag skaffat comviq kompis!! vad mycket roliga MMS och SMS vi kommer skicka till varandra nu mina vänner!!!

Och jag skrattade!

Jag menar julen är räddad! Först ger Gloom oss Fralles tolkning av julskinka, allt för att piffa upp nu när ingen snö är kommen.

Sen får vi alla ett paket som kan öppnas, och öppnas och öppnas. Hur många gånger som helst, tack Fralle! Vem vill ha en ring eller en flådig bil när man kan få christmas poo in a box? kolla på
www.fralle.blogg.se

Alla vet härmed vad Fralles sambo får i både födelsedagspresent och julklapp. Vi får hoppas att pudeln fortfarande får grisöron iaf...
/Hannah

Care for who?

Igår var jag på butiken och försökta handla lite mat, gick sådär. Har återigen ådragit mig en förkylning, denna med pikanta sidoeffekter som stora slembollar som jag hostar upp i tid och otid. Tänkte jag skulle köpa lite halsisar för att lindra min halsont. I kassan hade dom Care, den nya från Läkerol. Jag har sett att de säljs på apoteket, så jag tänkte att de måste vara bra (varför kan man undra, tradition kan man kanske tänka eller). Vet inte om dom var sådär himlarns bra, och nu har jag glömt dom hemma. Fan! och mina tuggisar, fan igen! En liten fundering bara. Care kostade 13,50, inte så farligt dyrt. De kom i påse och var sedan förpackade en och en i påsen. Hur mycket förpackningar behöver man egentligen. Jag utökade sopberget med en liten boll som var ca 2,5 cm i diameter, bara tack vare dessa små papper. Fuck jag kommer bli kölhalad för brott mot sop- och återviningslagen. Fastställas kan iaf att care, är meningen att ta hand om halsen och tillväxten av Sveriges aldrig sinande sopberg.

Sen har jag lurat på en till mycket snuskig sak...
Jag sitter numera ganska ofta i skolan och skriver, vilket betyder att jag ofta måste gå på toa i skolan. Inte det ultimata upplägget, men you got to go, you got to go. I alla fall, det jag inte kan förstå är hur folk är helt oförmögna att fälla ner toalocket. Inte ens när de suttit och förpestat med nr 2, fattar folk att de borde fälla ner ringen! På tal om nummer  2, hur kan man sitta och klämma och lämna spår av i toan utan att skämmas! Det är som om folk är så stolta över att dom varit på toa, att dom vill att alla ska kunna se bevisen att de varit där. Vad hände med att kludda Hannah + Johan = sant (eller liknande, ex Malin + Dennis har oxå fungerat). Vi behöver inte pinka in revir, eller?

snart ska jag hem till Mamman och Pappan. Jag ska hämta ett sådant kort på gymet, så jag kan träna över julen. Planen är att gå på Träningshuset i Östersund. Undrar om de kommer släppa in mig där. Här i stan tjoar vi och gör tummen upp och annat larvigt för att understryka att passet var roligt. Malin tror att jag kommer bli utvisad om jag beter mig så där uppe, eftersom att människor norr om Dalälven bara säger jo, sshhuu. Vi får se.

nu kan jag inte sitta här och inte jobba med uppsatsen längre, skit oxå.
//Hannah

Kvällen

Hej
Jag har ett stort möte på jobbet som håller på ända tills kvällen. Tänker inte stanna så länge dock. Men jag måste hem och fixa och dona samt handla lite så jag ndrar om alla vänner-tjejer går med på en lite förkortad version av vänner ikväll. Dvs ni kommer lite efter sju och så aknske vi inte kör så jätte, jättesent ikväll för mötet drar igång igen imorgon bitti...
Ok?
//Therese

Julafton i förskott

På onsdag kommer julgranen in i det Anderssonska/Larssonska hemmet. Detta innebär att vi kan har vänner-julafton på torsdagen. Passar detta alla? Hoppas det!!! Vi kommer tom att kunna leka tomte! J har blivit "mutad" av en reklambyrå så han har fått ett tomteskägg och en luva!!! Hur bra som helst.
Ses på torsdag?

//Therese

Spraydate släng er i väggen

Vill man ha någons nummer skall man läsa denna blogg...
Koppleri, nej vi tar ju inte ens betalt. Jag säger bara you go girl! Tycker man att någon är en kalaspingla, då ska man säga det. Om flera nänniskor bara ringde upp och sa som det var, vore kul att ses, skulle världen vara ett roligare ställe att bo på. Nu funderar jag på vem jag skulle vilja ringa, kommer inte på någon på rak arm. I denna stad är det ruggigt brudöverskott, men kanske såg jag en pingla på bussen. Men jag tror inte det, kan ev ha varit samma kille som trodde att han var en bra pojkvän. ett samtal som jag ofrivilligt hörde i bibblo. killar som tror de är bra pojkvänner= varningsflagg!

För alla som väntar på uppdateringen från julfesten på hemtjänsten måste jag göra er besvikna, det sitter en klog i min konstnärliga ådra som hindrar mig från att återge detta fantastiska spektakel.

Ikväll ska jag dock få träna med min nya PT, eller iaf den  tränare som har gått med på att hjälpa mig med tre nya pass i gymet. Gôtt! PT= personlig tränare, det låter lite coolare tycker jag.
//Hannah

Chef?

Om jag är den enda närvarande på min avdelning så måste det nästan betyda att jag är lite chef över stället idag? Undrar hur det blir sen då jag går och lämnar plasma? Detta utvecklar sig till ett djupt filosofiskt problem ser jag.... Hmmmm

//Therese

PS någon som vet de mer exakta rekvisiten för att bli dömd för koppleri? Jag kan dem inte i huvudet och orkar inte leta upp dem.. Är lite orolig för att åka dit för det nämligen.. DS

Vänner?

Hallå eller!

Kan vi ta vänner imorgon? Jag jobbar onsdag och Jess ska leka med andra vänner och spendera en natt på campus om jag inte missminner mig... Jess är ju i ärlighetens namn denna någon som brukar preppa degen före bak. Därför blev det ju som bekant inget bak i onsdags. Jag röstar på det i alla fall. vad tycker ni?

Nu har de som satt framför mig och störde stuckigt. Jag gillar inte när folk för väsen i bibblo. Speciellt när de är lite halvkorkade och man inte får skratta åt dem... När får man egentligen skratta någon rätt upp i ansiktat?

Sitter här och försöker få något bra ut av den intervju jag gjorde i onsdags, kanske är bandet brännbart och kan generera energi. Det är ungefär det jag kan få ut av detta. Attans vilken forskare jag är. F**k vad aggro jag är. Varför har jag blivit sådan? Eller så är jag helt enkelt bara tillbaka till min forna storhet som argbigga. Jag gillar att ha taggarna utåt, i alla fall mot dem som förtjänat det. En kille i min klass klarade inte prövotiden i kvalet till får han vara min kompis, han är alltför självupptagen och dyster. Två av de minst tilldragande personlighetsdragen i kombination för övrigt. Jag fick helt enkelt lov att ge en lagom kall hand för att han ska förstå att han ej är välkommen.

nu måste jag fortsätta med mitt viktiga arbete. jag är faktiskt student 40h i veckan, bäst man försöker i alla fall.
//Hannah

Orolig storasyster

Min mini-bror (har två småbröder men är lite sladdis) ska operera sitt knä med titthålsoperation på onsdag och han är jätterädd. Mamma berättar att han är så ledsen och väldigt oroilg för det. Han frågar saker som "tänk om jag inte vaknar upp ur narkosen? och "Kommer jag ha jätteont?" Det är jättehemskt att sitta här och höra det.... Och samtidigt blir man ju själv lite nojig... Tänk om något går fel?

Så om någon av er har egen erfarenhet av den här typen av operationer så får ni gärna berätta lite hur det går till.

Så nu förösker jag hitta på något roligt som man kan göra på lördag med n 13-åring som kommer hoppa på kryckor. Bästa jag kommit på hittills är bio...  Förslag mottages...
//Therese

Två saker

Jag ska bara säga två saker.
Ett: Strax är jag på vg till STockholm. Kan inte säga att jag är så direkt förtjust i den brat-stan men Josse råkar befinna sig där vi ska ha en mysig hotellhelg ihop.

Två: Jag och AK har tidigare sagt att vi vill att våra liv ska vara som i Notting Hill. Efter att ha sett Love Actually förra helgen har jag bytt. Jag vill att mitt liv ska vara så istället... Den bästa filmen jag sett tror jag...
Ha en bra helg!
//Therese


PS jag hann julpynta igår!!! DS