Snabbinlägg

Som rubrken antyderså blir detta ett snabbinlägg direkt från sängen där jag "sover middag". Var bara tvungen att säga (mest till Kerstin) att det var skitkul på Sunne vattenpark igår! Åk dit om ni kan i sommar!! Riktigt kul!
Nu måste jag nog ta tag i middagslagning (lillebror måste ha mat på regelbundna tider) och packning eftersom jag ska hem till mamma och pappa i en hel vecka. Måste även bestämmakläder inför stora dagen på måndag!
Hej svej!
//Therese

Det är dags

Kära bloggvänner
Om en timme försvinner jag på fyra veckors semester. Under denna tid ska jag hinna med att:

  • fylla 25,
  • köpa alkohol i Tyskland,
  • ha ett litet kalajs för att fira 25-årsdagen och dricka den inköpta alkoholen, 
  • sola,
  • bada samt
  • cykelsemestra på Gotland.  

Så om jag inte skriver så mycket nu under sommaren så hoppas jag att ni har förståelse för detta.
Så nu är det over and out!
//Therese


Update!

Kl 01.12 har min försändelse (alltså den rosa Ipoden) sorterats på posten i Örebro! Jag gillar verkligen detta med att kunna följa sitt paket över nätet. Örebro är ju bara 10 mil bort och om det var där inatt borde det hamna på mitt utlämningsställe idag tycker jag. Håll tummarna
//Therese

Uppdatering 14:45
Det verkar fortfarande vara i Örebro!!! Jag vill ju ha den idag!!

Uppdatering 20:30
Sitter nu och fixar mitt Itunes så jag kan lägga in låtarna i Ipoden! Och ja, rosa var helt rätt val! Den är jättesöt!!!

Jaaa!!!!

Vet ni vad? Jag har precis köpt en Ipod!! 4gb och naturligtvis rosa! Hoppas på att få den innan veckan är slut.

Som någon anonym igår påtalat på bloggen så var det inget morden i Midsomer.. Som tur var visste jag redan det innan jag kollade bloggen. Sprang nämligen på mitt ex på stan när jag skulle köpa Morbiere och han berättade att det inte var något. Tänk att ex alltid = dåliga nyheter :-)

Nu ska jag nog ägna några minuter åt att googla upp roliga tillbehör till min nya Ipod. En sak är iaf klar; jag ska ha ett sånt där löparmband till den!
Over and out!
//Therese

Min kväll

Min kväll kommer innehålla följande:
 Rött vin
 En bit Morbireost med tillhörande


Detta intas i samband med

 Morden i Midsomer

Fulländad kväll!
//Therese

Matlåda

När man börjar jobba så blir matlådan en del av ens vardag. Det läskiga är dock när folk glömmer av sina matlådor i kylen... Min arbetsgivare finns på flera ställen i Värmland. Sofia hittade det här i kylen i mitt gamla lunchrum! Usch usch usch!
//Therese

Att vilja ha det man inte kan få..

Då är det avklarat för denna gång. Världen gick inte under nu i helgen heller så det var en ganska lätt beredskap. Förutom en sak.. Blev bjuden på tjejfest i helgen och det var skittrevligt! Bara det att jag inte kunde medverka "fullt ut" så att säga. Som sagt det var jättekul men jag hade kanske föredragit att dricka något annat än smaksatt Ramlösa och även gått med ut senare på kvällen.. Men det är väl så att man väldigt gärna vill ha det man inte kan få just då.

Så nu har jag redan börjat planera för utgång på lördag! Hoppas några är kvar i stan så jag slipper parta själv. Ni som ska ut kan ju meddela ert intresse. Ja, jag vet att det är lite tidigt att planera helgens utgång en måndag, men vad akn jag säga. Jag är en god organisatör!

Nu ska ajg fråga
magic8ballbloggen om det kommer ske en stor olycka om jag pillar lite på de där ventilerna som syns under handfaten när man sitter på toaletten här på jobbet. Är så ruskigt nyfiken på vad som händer om jag vrider dem lite...
//Therese


J:s lycka

Min Greklandssolbränna har börjat flå bort på vissa ställen (ja, i Göteborg säger man att man "flår", vi "fjällar" inte!) Särskilt på magen så har det liksom trillat bort så det ser ut som stora runda prickar. Så igår upplyste jag J om att han var en lycklig man... De flesta killar vill ju ha en riktig puma till tjej. J har det lite bättre han, han har en gepard!
//Therese

Återigen...

...är vi vid några dagar då jag vill att alla ber om att det inte ska hända någon stor katastrof ute i världen. Särskilt inte imorgon från ca kl 9 till kl 13 då jag ska åka inlines i Skärgårdsloppet.
Das ist alles!
//Therese

Ny blogg

Vill bara tipsa om en ny blogg som svarar på alla svåra frågor (även lätta)
//Therese

En sån tur!

Kollar på lite skor. Slår mig då att det var en himla tur om att trenden med kostymskor/herrskor till damer inte slog. Det var ju fruktansvärt fult! Såna skor får mig alltid att tänka på Joker i Batman.

För er som bryr er: mitt bagage har fortfarand einte kommit fram. Undrar  vart det är någonstans?
//Therese


Bryssel ToR

Jepp nu är jag hemma igen.. Det som skulle bli en övernattning i Bryssel och sedan hem via sista flyget från Köpenhamn blev ett bagage- och folkkaos. Planet från Bryssel till Köpenhamn blev ca 4 timmar försenat. Som tur var åkte jag med min chef som varit med om sånt här förr (snart 3 års jobbresande och jag har aldrig drabbats av borttappat bagage eller allvarlig försening!!) så han visste vart vi skulle gå för att få den servicen vi skulle få först innan alla andra också sprang dit. Så halv ett inatt lade jag huvudet på kudden på ett hotell i Köpenhamn. 10:30 skulle planet mot Karlstad lyfta och när jag äntligen kom hem vid lunch kändes det som om man varit igång hela dagen fast det bara var några timmar. Min stackars chef fick sitt bagage borttappat på vägen ner till Bryssel så han var nog extra glad att få komma hem och kunna byta kläder :-)

Min väska å andra sidan var ju naturligtvis inte med på planet när vi landade. Anmälde det och det skulle "nog" komma med planet från Stockholm (! jag flög Ksd-Kph-Bryssel!) 18:10. 18:30 ringer en trevlig man från flygplatsen och frågar om jag fått mitt bagage. Nej svarar jag ytterst sanningsenligt. Nähä säger han "jag kollar bara lite. Det ser ut som om nästa chans för dig att få det är med 20:50-planet. "Så nu håller vi alla tummar som går för att min stackars förvirrade väska lyckats ta sig från Köpenhamn tillbaka till Karlstad på ett eller annat sätt. Så ett litet varningens finger ifall ni flyger över Köpenhamn det närmaste: ta bara med handbagage! Nä, skämt åsido, det funkade jättebra, man kan ju liksom inte göra något åt att planet är sent så det är lika bra att göra det bästa av situationen. Men som sagt, jag är ganska trött och mör nu :-)

Snart dags för "Elake kocken" och därefter somrarnas absoluta TV-höjdpunkt "Morden i Midsumer"
Ha en bra kväll!
//Therese