Vuxenpoäng...

Tessi jag hörde vad du sa...

Igår hade vi en underbar vännerkväll, äntligen. Tessi är ju en riktig fixare, det vet alla. Både Marie och jag (ibland lite mindre fixiga) fick oss en mindre föreläsning om försäkringar, eftersom vi båda saknade det. Tessi fixaren var dock lagom försäkrad och uttryckte tydligt att vi borde förbättra vår försäkringssiuation. Vill bara meddela att jag nu skaffat otal vuxenpoäng och skaffat både hem- och olycksfallsförsäkring, sådeså.

Underbart också att bara kunna fixa det över nätet. Ingen lurifax dom försöker kränga på en massa försäkringar som man inte behöver till hutlösa priser. Nu ska jag kolla efter en ny mobil, det kan man ju oxå köpa på nätet...
//Hannah

Dagens lista

Idag börjar det nya livet!
Igår skrev jag listan på saker som jag ska göra idag. Det är en del av min nya strategi, och a och o med att ha en strategi är att hålla sig till den. Mitt liv ska bli mera strukturerat, det är iaf planen.  Jag har betalat hyran, adressändrat, varit på föreläsning, bokat träning, nu är det bara bokinköp och själva träningen kvar.

Detta känns faktiskt helt ok, jag vill ha lite struktur nu. En vecka i St Maxime var underbart, men nu ska drinkar i bubbelpoolen bytas mot kaffesörpling och långa dagar på bibblo. Låter det inte fantastiskt? Alla som börjat ettan vet känslan, denna termin hoppas jag bara att den sitter i lite längre...

Nu ska jag ner på stan och handla saker som inte står på listan, just det man får tänja på relglerna. Cigaretter får ej rökas, men en paniksnus får man ta när det känns extra svårt. En rutin som jag vill få tillbaka illa kvickt är vännerkvällar, Marie jag vet du är med mig.

sen måste det tilläggas att Jess äntligen är i stan igen, som vi längtat!
snart ses vi
//Hannah

Ode till väninnorna

Igår satt jag på tåget från Stockholm och filosoferade en stund för mig själv. Framför mig på sätet satt en skylt om hur man kopplar upp sig på SJ:s trådlösa nätverk. Då började jag fundera på mitt trådlösa nätverk. Det vill säga alla mina väninnor. Jag vet att det låter lite tantigt och vuxet att prata om väninnor men fundera ett tag på ordet och innebörden så inser ni att det är ett väldigt bra ord. Iaf jag satt och tänkte där  och jag kom på att jag har helt underbara väninnor så det är inte klokt! Ni är alla omtänksamma, roliga, spontana, generösa och en hel massa andra superlativ.

Jag älskar våra vännerkvällar som jag har med några av er. Den årliga kräftskivan som en annan arrangerar, det ypperliga grannskapet med en tredje, de trevliga shoppinghelgerna med en fjärde osv osv.

Så jag vill liksom bara påminna er om att ni alla kära väninnor är det bästa trådlösa nätverket man kan ha!

Var och en av er förgyller verkligen min vardag, tack för det!!!
//Therese