Bästa helgen?

Utlyser härmed en tävling: Vem kommer ha den bästa helgen?
Detta är planen för min:
Åker i eftermiddag ut till J:s stuga. Med oss har vi en massa gott som inhandlats på vägen. Hela helgen ska vi vara där. Åka lite båt (hoppas jag), sola, spela kubb, dricka champagne och äta jordgubbar på bryggan, kolla på fotboll, grilla, läsa böcker och tidningar och bara ha det superskönt!!

Slå det ni andra!!
//Therese

Kommentarer
Postat av: Jess

Okej, jag kanner pa mig att du kommer att vinna! Jag ska aka med Stefs mormor och lamna av lite mat hos en slakting. Sen ska jag ligga vid poolen, sjalv... OCh bara sakna alla dar hemma. Sa... Japp du vinner! Svensk sommar OCH PV!
Hoppas ni har det bra! //// Jess

2006-06-17 @ 02:24:34
Postat av: Anna

Nja, än är inte matchen över!

Vi skall ett gäng på ca 30 personer till Tanumstrand där de fem klubbstugorna är hyrda hela helgen. Dvs, stugorna precis vid havet! HAVET, Therese! Annars ser min helg ut ungefär som din. Pojkvän, goda vänner, god mat och kanske lite alkohol. Förhoppningsvis dock lite mindre än förra året... Även sol och bad håller vi tummarna för! Söndagskvällen kommer dock att tillbringas hemma hos parenteserna eftersom kl. nio måndag morgon skall vi vinka av Lillstrumpa på Lanvetter för tretton månader, snyft! Hon börjar bli stor!

Kram Och Glad midsommar!

2006-06-19 @ 09:32:17
Postat av: Therese

Jag menade helgen som var.. Men det låter som en bra midsommarhelg! Jag ska vara i en stuga vid en sjö och leka lekar! Såg att det ska regna så därför verkar ingen av de tänka outfiterna bli aktuell för kvällen...

Postat av: Anna

Tja... Då vet jag inte om jag är med i leken men jag var iaf duktigast! Vi cyklade Ljungskile t/r på lördagen, dvs 4 mil drygt! Gissa om jag har ont i baken idag! Igår var vi på stranden ett par timmar innan vi gick hem och bara slappade i soffan ihop!

Outfiten för midsommar är absolut inte klar! Vädret ställer ju till en del men det blir nog panikshopping på torsdag skulle jag tro!

Kram

2006-06-19 @ 14:42:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback