Fredag

Visst är det härligt när man vaknar av att solen går upp utanför och man ligger och myser lite i sängen och är glada över att det är fredag. Man går upp och äter lite frukost, slås återigen av att det är fredag och börjar diskutera lite vad man ska laga för god middag när man kommer hem. I vårt fall bestämde jag och J oss för fläckfilé med trttkantarellsås och rotfrukter i ugn. Mums. Jag fick det ärofyllda uppdraget att gå till systemet för att köpa en god flaska rött. Någon som har något bra förslag? Tipsa mig i såna fall.

Annars så sitter jag här med mina post-itlappar och betar av alla saker som står på dem. Hoppas ni har en härlig fredag precis som jag och att ni får en bra helg!

//Therese

En hel vecka redan?

Såg att det gått en hel vecka sen sidan uppdaterades, av mig.. Skärpning retsen av er kdchicks! Jag gör första dagen på kontoret den här veckan. Har varit i Skövde på avdelningsdagar måndag tisdag. I måndags gjorde vi en massa roliga saker utomhus. Släckte eld med handbrandsläckare och brand i kläder och fick reppellera ner för en husvägg. Jag lyckades få till så jag fick göra det 2 gånger. älskar verkligen att reppellera. Skitkul! Men det var inte så högt nu kanske bara en 8 meter och det går skitfort när man fått in tekniken. För er som inte vet vad reppellering är så är det omvänd klättring kan man säga. man ska liksom hissa sig ner längs en vägg. Man sköter hastigheten själv genom att släppa efter mer eller mindre på linan. Jag älskar det!

Så nu sitter jag på jobbet igen. Ska skicka in lite förslag på insatspersonal och hantera en skadeanmälan. Mycket att göra helt enkelt.

Är det vänner ikväll? Hos Marie? Tid? Vad för ätbart? åste veta om jag ska trycka i mig middag innan eller inte :-)

Nu ska jag skicka ett mail till min starkt försummade vän Josse i Norge. Står också på att-göra-listan för dagen.
Bye bye!
Therese

Ny vecka och idag kalas

Då är det ny vecka. känns lite konstigt att det redan är onsdag då kroppen är inställd på tisdag eftersom man var ledig i måndags. Har en hel del att göra på jobbet. Massa kvartalsrapporter över insatser av alla de slag som ska skrivas. Riktigt kul. Bra sätt att komma in i saker och ting.

Idag ska Jessie ha kalas på vännerkvällen! Ska bli kul. Hon fyllde ju år i lördags på självaste påskafton och rapporterna säger att hon fick det hon önskade sig. Det är bra det.

Förresten måste bara fråga er: har ni hört talas om någon som anställts som projektadministratör och som gör uttalandet "jag hoppas inte det blir så mycket administrativt arbete"?

En sak till innan jag slutar; ska vi ta och planera in en ny bloggdrink snart? Jag tror nämligen att jag har sett 
Hanna på stan och åkt förbi Kerstins hus så nu måste jag träffa er för att se om jag har rätt :-)

Ha en bra onsdag alla bloggers!
//Therese

Äggstra äggstra

Förlåt till er som läser för att ni var tvunga att stå ut med rubriken men jag har alltid velat skriva det och det passade lite idag. Dels är det påsk och dels så har jag identifierat en person från mitt förflutna.... Det finns en praktikant här. Kände igen henne när jag såg henne idag men kunde in placera henne. Tills det sa "klick" i skallen. För fem år sen dejtade jag en kille bara några få veckor. Men under de här veckorna hann jag bli utstirrad av han ex. Gissa vem det är? Jo, praktikanten! Eller var det så att han träffade henne efter mig och sen blängde på mig då hon fick veta varför jag hälsade på honom på stan? Kommer inte riktigt ihåg men oavsett så är hon ett ex till honom hon med nuförtiden!

Nu är det 40 minuter kvar innan jag går för dagen. Pelle var så snäll och erbjöd mig bilskjuts hem. Tack så mycket sa jag!!

Idag är det också klart med Samos i midsommarveckan! Allt är betalt och klart. Så på tisdag (vill ju kunna äta som jag vill i helgen!) börjar mitt "nya liv version 17".  Någon som vill haka på? Det är 73 dagar till avresa, dvs 2,5 månad. Det ska man väl kunna tappa ett par-tre kilon på?

Nu är det bara 35 minuter kvar! Vi hörs på tisdag alla bloggers!!
Glad Påsk
//Therese

Fråga kolon

Kan man ha handcremé på läpparna? Jag har glömt allt som kan liknas vid lypsyl och läååglans idag o´ch läpparna brinner! Handcremé är det närmaste jag kommer något återfuktande här på mitt kontor...
//Therese

oj oj

Här har det inte blivit uppdaterat på ett tag.... Men nu förösker jag göra ett ryck. Är fortfarande kvar på jobbet. Bussen till tåget går om en timme. Sitter här och filar på en slutrapport om en insats i Bolivia. Lite klurigt men snart klar tror jag.

Kan ju babbla lite om helgen när jag ändå är igång och skriver :-)
I lördags var det fest med stort F. Fast innan det hade jag en jättehärlig shoppingtur med en kompis. Skulle hitta en snygg vårjacka, gärna i färgen greige men misslyckades. Däremot hittade jag ett par underbara ljusrosa mockasinskor i skinn! Mina nya favoriter. Sen blev det lite annat också men inget ni är intresserade av tror jag.  

På kvällen var det dags för sexparty. Typ 12 tjejer var samlade hos Karolina och in kom sexgurun och dukade upp hela vardagsrumsbordet med saker. Tänk vad grejer det finns!! Fast vi fick inte lov att ställa frågor när hon höll på och demonstrerade sa hon. Då satt vi allt lite snopna... Men förklaringen var att då skulle det ta så lång tid. Stämningen dog lite där och alla satt som skolflcikor i bänken och lyssnade och vågade bara viska till varandra.

Men sen drog festen igång... Först på söndagen insåg jag hur full jag egentligen varit. Ni vet när man kommer ihåg att man blivit exalterad och skrattat åt saker och att man just då tycker man har stenkoll på skaer och ting för att dagen efter bli lika exalterad över samma skvaller en gång till fast bara ed en liten känsla av deja vu... Vilken lång och jobbigt mening det blev. Ni behöver inte läsa det. Jag var full helt enkelt.

Idag började som sagt min tågpendling. Funkar skitsmidigt, på den enkelresan jag åkt än så länge :-) Men det är klart att det är lättare när man bor mitt i stan och har nära till tågstationen. Måste vara jobbigare för de utifrån.. Upptäckte också att jag får åka som ungdom på månadskorten. jag har ju inte ens fyllt 25 och korten gäller tills man är 26. Tjoho sa snåljåpen i mig!!

Nä, nu ska Bolivia skrivas klart!
Ha en bra kväll!!
//Therese