Intern kritik

Jag har fått lite intern kritik över mailen av övriga vänner... Har inte haft någon inspiration att skriva men nu känner jag mig manad. Först vill jag berätta om min och J:s Londonresa. Den var helt underbar!!! Fint väder både lördagen och söndagen, kändes nästan som lite vår. Julpyntet var helt makalöst! Ni som gått på Regent Street i juletider vet jag pratar om. Inne på varuhusen var det också helt underbart. Inne på Fortnam & Mason (eller något sånt stavades det) fick jag inte ens ner mungiporna!! Det var det bästa jag sett i julskyltning, juklappar, julpyssel, jag egentligen allt som börjar med ordet jul!

Råkade också ut för en mycket obehaglig grej. På måndagen promenarde vi väldigt mycket, bla i Hyde Park. Vädret var sämre än dagarna innan och det kom till och med lite regn. Men eftersom vi var påbra humör gjorde det inget. Vi gick som sagt i parken, läste på bänkarna och mös. Då ser vi två små urgulliga ekorrar. Dem tar vi snabbt kort på. Vi går en bit till. Då ser vi ytterligare en ekorre. Men denna var inte av samma trevliga sort som de två tidigare. Detta var en MÖRDAREKORRE!!! Den hoppade ner från sitt träd och kom med en rysligt fart emot oss för att tvärstanna. Då började jag ana oråd. Sen tog den små bitar åt gången för att komma närmre oss.

Jag högg då tag i J och tänkte använda honom om mänskilig sköld! Mig skulle ekorren inte få först! J försäkrade naturligtvis att den söta lilla ekorren bara ville hälsa eller kanske se om vi skulle mata den. Jag hävdar bestämt att vi skulle vara maten. Jag bestyrker mitt med ett bakhåll som jag lyckades upptäcka. Ni som sett Jurassic Park 1 vet vad jag pratar om. Vi har vårt fokus på ekorre nr1. I periiferin ser jag då att ekorre nr2 närmar sig från trädet bakom!!! Det är då jag springer... Sprang iväg ett par meter och vände mig sedan om för att se om det börjat knapra på J än. Men han hade fortsatt (gående) efter mig. Usch, ryser fortfarande när jag tänker på det..

Annars vet jag inte om det hänt så mycket.... JO!!! Vi får våra soffor idag!!! Igår hade de kommit till butiken. Då jag beställde hemkörning så sa de att det skulle ta ännu en vecka då eftersom de ade så mycket att göra. Okej då sa jag. Igår eftermiddag ringde de igen och sa att de hade fått ett återbud idag och undrade om vi ville ta den tiden. Så idag vid lunch levereras sofforna!!Så nu vet ni det kära vänner. Det blir nybakat i nya soffor ikväll!!

Idag är det alltså vännerkväll. Idag ska vi baka. Vet dock inte om det blir lussekatter eller pepparkakor (som man kan äta med ädelost sen). Vad vi än bakar kommer vi att inta i de nya sofforna tittandes på Bonde. Läste precis på nätet att Andreas snackat skit om en av tjejerna igen. Det är ju liksom självklart att han väljer Jessica. Det har ju varit klart sen första programmet.

Ja, nu har jag väl gottgjort min bloggsynd eller hur?
Ha det!
//Therese

Kommentarer
Postat av: Hannah

Dina synder är dig förlåtna. Behöver jag tillägga att jag är galet nyfiken på ikväll. Såå mysigt ska vi ha det. Kan inte fatta att jag just skrev detta. Jag var tidigare algerisk mot allt som hade med mys att göra, är detta utveckling?

Postat av: Marie

Jag vill ha lussebullar!! Jag gillar inte pepparkakor med ädelost..

2006-11-29 @ 15:23:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback