Nöjd?

Blev lite filosofisk (jag Jonas, jag har lite djup i mig) förut när jag såg snöflingorna singla ner utanför mitt kontorsfönster.. Just då kände jag mig väldigt tillfreds med mitt liv. Har den bästa sambon någonsin, väldigt fin lägenhet, har ett jobb, härliga vänner och sedan igår en guldfisk som gör mig glad. Sen blev jag lite rädd. Får man verkligen vara nöjd med sitt liv? Allt verkar handla om att man ska sträva vidare uppåt, bortåt hela tiden. Men tänk om man är nöjd och bara låter livet ha sin gilla gång? Blir jag nu då automatiskt stämplad som en tjej utan ambitioner och "driv"? För det kan jag säga att det är jag inte! Kan inte jag bara få vara och ta vara på det jag har här och nu istället för att hela tiden tänka på vad nästa steg är?

Jag har alltid sagt att man ska aldrig nöja sig men man får lov atta vara nöjd. Så nu ska jag nog leva efter det själv också. Så idag ska jag unna mig själv att få vara nöjd och inte känna någon påhittad stress!

Ha en bra dag allihopa och ät en semla!
//Therese

Kommentarer
Postat av: Marie

Har du fått en guldfisk Therese?! Du är väl snäll mot den...Har den tillräckligt stort akvarium med en vattenpump (annars får den dåligt med syre)
"orolig Marie"

Postat av: Therese

han har en fins ren skål med växt som hämmar algtillväxten. Sen har han syretabletter. Man behöver ingen pump om det är bara en fisk och skål. Så lilla Sharkie verkar må fint. Kom över och kolla ikväll om du vill?

2007-02-20 @ 12:16:37
URL: http://kdchicks.blogg.se
Postat av: Frallan

En berömd Fralle sa en gång, lev här och nu!

2007-02-20 @ 13:02:17
URL: http://fralle.blogg.se
Postat av: Therese

Var det också något som stod på stentavlornas baksida?

2007-02-20 @ 13:05:31
URL: http://kdchicks.blogg.se
Postat av: Marie

Vad glad jag blir att du har tänkt på allt så att Sharkie slipper hålla andan...Syretabletter, ja jisses, det finns verkligen allt att köpa nuförtiden!
Kommer och inspekterar nån dag (oanmält givetvis så att du inte kan fuska!)

2007-02-20 @ 13:18:38
URL: http://kdchicks.blogg.se
Postat av: Therese

Ta med Henrik över ikväll. Det är Frölunda-Modo på tv och jag har kvar Geishan :-)

2007-02-20 @ 13:20:13
URL: http://kdchicks.blogg.se
Postat av: Marie

Idag passar inge bra tyvärr. Hanky skulle komma hem sent från jobbet och sen åka och träna direkt (är inne i ett nytt träningsschema). Och konstigt nog tittar han inte på hockey. Jag tackar i alla fall och tar emot, är mer än nog med all fotboll som är på tv därhemma! Men vi ses imorgon ialla fall, då blir det nyttiga plättar med jordgubbar!

2007-02-20 @ 13:29:16
URL: http://kdchicks.blogg.se
Postat av: pernilla

jag blev väldigt tillfreds igår när jag hörde talgoxen sjunga... och fördjupade mig i tanken; varför jag ägnar så mycket tid varje dag att oroa mig för framtiden?! Att vara nöjd är en sådan fantastisk känsla.. som att känna "Det går bra nu..":D

2007-02-20 @ 14:49:49
URL: http://shoegal1981.blogg.se
Postat av: Therese

Visst är det en skön känsla? Att vara nöjd och tillfreds. Ska ha det som försenat nyårslöfte att försöka vara med nöjd.

2007-02-20 @ 14:54:01
URL: http://kdchicks.blogg.se
Postat av: Hanna

Jag älskar att vara nöjd!

2007-02-23 @ 15:05:36
URL: http://hannaslilla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback