Aouch!!

Jag har köpt en epilator. Det gjorde väldigt ont när jag provade den första gpngen. Min mamma tyckte jag var fjantig när jag jämrade mig. Själv tyckte hon bara att det kittlades lite... Men jag har kommit på en grej som jag ska prova nästa gång! Jag ska bedöva benen med kyla! Så jag ska ta med en kylklamp in i badrummet nästa gång och trycka den mot benen och sedan köra på med epilatorn. Återkommer med resultatet.
//T

Kommentarer
Postat av: Josse

Usch. Det gör riktigt ont!! Har slutat använda min. Du kunde sagt till så hade du fått min gamla! Till låns iaf. Kanske jag får för mig att jag en dag vill börja tortera mig igen.

Postat av: Sandra

Hmmm.. du skulle ju säga till när du var hemma i GBG så du kunde få din present... du brukar ju vara sugen på paket du!!!!!!

2007-09-17 @ 17:02:22
Postat av: Therese

Sorry... Var inte ehmma så jättemycket.. Vi får nästan boka in en tid... Vet du att igrå var det 1 år sedan du var här i Karlstad och hälsade på då vi såg Qbik-Jitex? Alva fyllde 1 år igår så det är så jag kom på det :-)

2007-09-18 @ 08:34:53
URL: http://magic8ball.blogg.se
Postat av: Kerstin

Åh..pain, pain. Har hört om de där tortyrmaskinerna. Själv är jag för feg för det mesta, ett under att jag inte är hårigast i Sverige..blä. Kör the old fashion way, dvs HYVEL ( det ville du nog inte veta ). :-D

2007-09-18 @ 08:52:32
URL: http://litenarvid.blogg.se
Postat av: Therese

Hyveln finns kvar som backup... :-)

2007-09-18 @ 09:01:05
URL: http://kdchicks.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback