Duktig jag

Idag har jag också haft en sån där positiv dag på jobbet! Nu kommer jag att vara full av energi på cykel puls-passet om två timmar. Förresten, ingen som vill bli min oavlönande body double på jobbet? Trots att det är roligt med allt jobb så är det lite mycket?

Sen undrar jag om någon har varit i Prag? Jag och J funderar lite löst på att åka dit i påsk? Det kostar liksom inte så mycket...
//T

Kommentarer
Postat av: Ulle

Välkommen hem!! Kul med bilderna kommer det upp fler, kanske på booken? Prag rekommenderas varmt! Billig god mat och billig öl om man nu gillar det. Vi var där 2003 och jag kan inte tänka mig att det blivit sämre. Mysig stad med gamla byggnader och så finns det ett tortyrmuseum bara det gör ju resan värd allt! :)

2008-01-22 @ 16:49:35
Postat av: Kerstin

Mina svärföräldrar var i Prag och hade skitskoj. :-D Billigt, god mat och öl, mycket fint att se, vänligt folk osv.

Postat av: Therese

Ulle: Det får bli lite vin och bilder här hemma någon gång, lite skeptiskt till bilder på booken :-) Och tack för Prag-tipsen!
Kerstin: Tack för rekommendationerna

2008-01-22 @ 20:44:52
URL: http://kdchicks.blogg.se
Postat av: Anna

Varit i Prag två gånger, senast i somras. Då var det dock en obehaglig upplevelse. Mycket berodde på det eviga regnandet. För två år sedan älskade vi staden när mamma och jag var där. Massa billig shopping och överhuvuttaget billigt!

Kram Anna

2008-01-23 @ 09:05:28
Postat av: Gloom

Påsken i Prag är männens högtid. Då går de runt och piskar kninnorna med ris. De kvinnorna som blir träffade av riset är tvugna att bjuda männen på sprit!!! Javisst, åk du dit i påsk... hehehe

2008-01-23 @ 10:58:13
URL: http://gloom.blogg.se
Postat av: Therese

Men då mitt förhållande är hyfsat jämlikt så kanske jag får gå runt och piska J med lite ris istället :-) Bara för att väga upp det andra :-)

2008-01-23 @ 11:12:56
URL: http://kdchicks.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback