Ring ring

Igår blev jag uppringd av in bästis Josse i Oslo. Blev lite ställd och undrade vad det var för särskilt hon hade att berätta. men sen säger hon att hon bara ringer för att prata lite. Man gör ju inte det så ofta längre. Jag blev jätteglad och vi pratade på ett par minuter (satt i bilen) och nu ska jag fortsätta den goda gärningen och inom en väldigt snar farmtid ringa någon av mina andra kompisar och "bara prata". Hur är det med er? Pratar ni mycket med era kompisar i telefon?
//T

Kommentarer
Postat av: Josse

Ja vi borde ringa mer! Kan ju inte låta internet stå för alla kommunikation. Ska ringa och trakassera dig snart igen :-)

Postat av: Heléne

Min allra bästa vän ringer jag ibland bara för att säga hej..

Är dålig att göra det till andra, men så har jag en vän som ringer så till mig "för det var så längesen vi pratade".. Rätt skönt faktiskt. Passande nog ska jag nu ner på stan o fika med denna vän.

Trevlig Fotbollskväll!

2008-06-10 @ 14:48:50
URL: http://frokenfinemang.blogspot.com
Postat av: Therese

Josse: Gör det! Jag längtar redan efter nästa samtal.

helené: vad skönt att höra att jag inte är den enda som knappt pratar i telefon längre :-)

2008-06-10 @ 15:09:44
URL: http://kdchicks.blogg.se/
Postat av: Kecka

Jag och min bästa kompis E brukar kolla på Vänner ihop..i telefon. Hon sitter hemma hos sig. jag hos mig..vi pratar i telefon...eller ja..sitter tysta och kollar på avsnittet. Skrattar på de rätta ställena och klämmer i med en replik när vi kan den. Det är vänskap det :)

2008-06-12 @ 19:31:56
URL: http://keckan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback