Maskerad

Vi är bjudna på ett mycket trevligt 30-årskalas här framöver. Och det är filmstjärnetema! Nu behöver jag hjälp med lämpliga filmstjärnepar som jag och J kan klä ut oss till. Jag har kommit på några par; Louis Lane och Stålmannen (skittråkigt!) Miss Piggy och Kermit (originellt men svårt)och något gangsterpar jag inte minns nu. Vad ska vi klä ut oss till?
//T


Kommentarer
Postat av: Ulle

oj vad kul! Men svårt det finns ju många klassiker typ Tarzan och Jane, och Stålis som du nämnde kanske mer vågat med något kriminellt typ Bonnie och Clyde. Åh eller Uma Thurman och John Travolta från Pulp Fiction? Eller the conheads? Berätta vad det blir gärna med bild senare :) Kram

2008-03-25 @ 16:07:43
Postat av: Therese

Bonnie och Clyde! Så hette det där gangsterparet! Tack för tipsen!

Postat av: Kerstin

Iii vad svårt. Jag avskyr maskerader, kommer aldrig på något roligt att klä ut mig till. Piff och Puff? Kalle och Kajsa? Marilyn Monroe och...eh, ngn snubbe? Scarlett O'Hara och Rhett ur Borta med Vinden? Lucky Luke och..Ratata? ( J får vara hunden ) Spindelmannen och MaryJane. Mulder och...gud, vad heter hon? Scully? :)
Måste det vara ett par? Iofs kanske roligare så, men min fantasi tryter...skall tänka på detta under dagen.

2008-03-26 @ 13:40:55
URL: http://litenarvid.blogg.se
Postat av: Therese

Oj, ännu mer tips!!! Nä, det aknske inte behöver vara ett par när jag tänker efter. Bara det att det skulle vara kul. Jag funderade tex på att gå som Cameron Diaz i "Den där Mary". Det är liksom lätt för folk att se vem man försöker vara bara för att man fixat luggen lite :-)

2008-03-26 @ 13:43:14
URL: http://kdchicks.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback