Lokal, regional och nationell bloggsfär

Finns det olika nivåer bland bloggläsandet? Jag kan bara gå till mig själv. Jag läser mest Karlstadbloggar och även några rikskända. Nu när jag har flyttat måste jag försöka hitta lite Göteborgsbloggar känner jag ,men vet egentligen inte varför. Kanske för att man vill känna en lokal ankknytning till det man läser? Vad tror ni? De stora bloggarna är ju stora pga att de är riktigt bra skrivna och därför drar publik från hela landet. Som äkta statsbyråkrat så vill jag ju dela in i tre nivåer och nu har jag ändå hitat den lokala och nationella nivån men kan någon ge exempel på en regional nivå i bloggandet? Nä, jag får nog fundera lite mer på det här.

Kommentarer
Postat av: spiderchick

välkommen till Götet! You will like it =) säg till om du vill ha tips på ngt =)

Postat av: Therese

Så du är en Goteborgare du? Vad roligt! ag är en sk hemvändare efter 7 år i Värmland. Vad bra, nu har jag utökat min lokala bloggsfär :-)

2008-11-25 @ 10:18:56
URL: http://kdchicks.blogg.se/
Postat av: Kim Jong Il

De stora bloggarna är inte alltid välskrivna. De kan vara fruktansvärda, men skrivna av kända människor. Viss skillnad.

2008-11-25 @ 10:48:52
URL: http://hitleresque.blogspot.com
Postat av: Therese

Okej, jag kan hålla med dig där.. Kanske ska förtydliga att de stora bloggarna som jag läser är de som är bra. Tex. bloggkommentatorerna och fotbollsfrun

2008-11-25 @ 11:59:59
URL: http://kdchicks.blogg.se/
Postat av: Kim Jong Il

Apropå det här så kikade jag av ren nyfikenhet in på Linda Rosings blogg, och som i så många andra fall upptäckte jag snabbt att det bara är en blogg för folk som verkligen är intresserade av C-kändisar. Den innehåller absolut ingenting läsvärt alls.

2008-11-26 @ 08:55:38
URL: http://hitleresque.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback