Lätt obehagligt... Och irriterande

Hade en ny "notification" (eller "händelse" på svenska) på fejan. Då står det "NN har just svarat på frågan "Tror du att Therese har haft en könssjukdom? " om dig". Vad är det liksom?! Känns som om de är inne och klampar på det lite för privata området med sådana frågor. Men det värsta är att jag inte kan få reda på vad NN svarade om jag inte accepterar den applikationen själv. (Och jag förstår att det är därför de ställer sådana frågor för att folk ska acceptera applikationen för att de är så nyfikna).


Kommentarer
Postat av: Daniel

Anyting to hide? ;)

Postat av: Therese

Nja, inte vad jag vet men lite för privat fråga för mig. Särskilt när den är besvarad av en person som inte träffat mig på 12 år! Men det kanske är jag som är lite fter i IT-världen helt enkelt :-)

2009-02-03 @ 08:42:12
URL: http://kdchicks.blogg.se/
Postat av: K

Sjukt!! Fick en request ang den applikationen, ignorerade som jag gör med allt annat... :-o Var en smula frestad och se vad folk sagt, men va fan. Vill nog inte veta. :D

2009-02-03 @ 11:47:19
URL: http://litenarvid.blogg.se/
Postat av: Therese

Skulle inte förvåna mig om det när man väl lagt till applikationen framkommer att man kan svara "Vet ej" på frågan och då var allt onödigt ändå.

2009-02-03 @ 13:03:09
URL: http://kdchicks.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback